torsdag 3 december 2009

Nu

Jag har jobbat och blivit rik, socialiserat med vänner och blivit glad och gått och lagt mig klockan 22 varje kväll och är nu pigg. Har det hänt något speciellt sista veckan? Jag har som sagt jobbat, photoshopat och fått iväg fakturor för jobb så långt tillbaka som september. Här har julpyntats lite grann. Blommor och ljus men källarens julpyntslåda står fortfarande i källaren. Bilen har nog inte strulat. Trodde farthållaren lagt av men det hade den inte, den bara småprotesterade. I helgen var Viljas blivande dagmamma med familj här och firade första advent. Allt för att göra dagmammandet i januari lättare för Vilja. Det hjälper nog inte, Vilja kommer att bli knäckt när jag lämnar henne, så är det bara.
Igår var det musikskola igen. Vilja var övertrött tror jag. Hon sov 45 minuter innan skolan istället för 2 timmar och var överglad bland instrumenten. Bättre det än storgråtande.
Nu sover hon på balkongen, mitt möte idag är inställt, Markku tar på sig ytterkläderna för att gå till jobbet.
Återkommer om det händer nåt.

2 kommentarer:

Marianne sa...

Toppen Eva! Jag ska försöka följa ditt goda exempel att komma i säng i tid! Skulle göra mig gott. Disciplin.

Ami sa...

Va härligt dit liv låter! Här i Skåne kämpar vi på. Jag kommer vara inne på Skypen idag och im orgon ca 15-16 tiden, ha på den om du är hemma. passar katten.