onsdag 10 december 2008

Ny dag!


Vad jag lärde mig av gårdagens göra-mycket-dag är att om jag skippar lunch så äter jag som två hästar senare och slocknar klockan 18. Jag äter som en häst i vanliga fall. Det där med balans i tillvaron skall försöka uppnås.
Ny dag, nya försök! Pepparkakor i ugnen, jag och ett gäng nya mammor är hembjudna till Elina för mingel klockan 13. Vi känner inte varandra men känner till varandra. Alla är i kultursvängen. Skall bli jättekul!
Vilja sover mest hela dagen. Det är bara klockan 22 på kvällen när jag anser att det är sovdags för mig som Vilja vaknar och är vaken i 2 timmar. Sen sover hon igen. I sin egen säng. Hon sov sina första veckor i en papplåda, till den svenska släktens förfäran. När man får barn i Finland så låter staten föräldrarna välja mellan 250 € eller en Moderskapsförpackning. Vi, och de flesta andra, tog lådan. Förutom en massa bra grejer så kan man använda själva lådan som säng, madrass ingår. Vi hade inte styrt upp nån säng när Vilja föddes så det fick bli lådan. Och det gick strålande. Nu har hon växt ur lådan och in i spjälsängen.

1 kommentar:

Lily sa...

Its really awesome try more : spotify family