torsdag 29 januari 2009

Sista tiden


Det har varit en tung och glädjefylld vecka. Pappa har gått bort, Vilja döptes och jag fyllde 40. Mina systrar var på besök, så också min gudson och Viljas gudmor från Hven. Idag är det "äntligen" bara Vilja och jag hemma så vi ligger i kökssoffan och surfar, ammar, sover och äter choklad, allt efter intresse. Våra planer för imorgon är exakt likadana.

2 kommentarer:

MaryBabe sa...

Vad härligt ni har det!

Anonym sa...

Sorgligt att din pappa har gått bort! Jag beklagar verkligen och kan bara tänka mig hur tomt det måste kännas. Men du verkar ju ha en annan liten ängel i ditt liv... Vilken otroligt söt liten tjej du har.
Jag hade tänkt svara på din fråga om skor som du ställt i min blogg. Känns oerhört ytligt att prata om skor när jag nu har läst vad du har gått igenom. Men du frågade och det kanske kan vara skönt att tänka på något helt annat för en stund. Skor är en svår grej, speciellt om man har storlek 42. Jag vet att Topshop har en hel del snygga skor i vår storlek. Annars är det mest riktigt dyra designer skor som Christian Louboutin, Jimmy Choo, Chanel, Miu Miu etc. som går upp i stora storlekar. Jag har spenderat mycket tid och scannat av marknaden. Ibland kan man köpa billiga skor på nätet som faktiskt inte är " sjuksköterske skor". Googla Big shoes women så finner du en hel del sajter.

Nåväl, hoppas ni har en mysig dag och ta väl hand om dig!