torsdag 19 mars 2009

Hippa brudar i NYC

Här är en massa svenska media-tjejer i stan som bloggar om sina dagar här. Bra för mig med tips och cafeer och affärer:
-Sofi
-Karin
-Jennie
-Hannah

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej darling you, kan du berätta lite om det berikar ditt liv som fotograf att befinna dig i äpplet eller är det mest smaklökarna som lever upp : )?
Och så undrar jag om du vill ha Nina K:s kontaktuppgifter eller om du har fullt upp ändå?
Stor kram, C.

Eva sa...

Berikar mitt liv som fotograf...hmmm. Med hjärnan i mammaledig-mode och utan att ha arbetat som Fotograf sen Vilja kom så vet jag knappt vad fotograf är. På ICP har jag tagit två bra weekend-kurser, att skriva för fotojournalisten och color managment, hur tänka från scan till print. Dessa kurser har varit väldigt informativa och har lett till att jag vill ta fler sådana kurser. Att ha Vilja och hennes schema att ta hänsyn till plus New Yorks stora utbud som jag överhuvudtaget inte har koll på har gett en känsla av ett liv i snöstorm och uppförsbacke. Har missat samtal mellan Paul Simon och neurolog forskaren Daniel J Levitin om hur musik processas i hjärnan och Vanessa Beecrofts första performans i NY sedan 2000. Blev lite deppig.
Har gått på gallerirunda, samma som hemma, skall gå på museum, har köpt en fotobok på loppis, John Bergers Ways of Seeing och Melvin Menchers News Reporting and Writing. Och två kjolar.
Vad ger detta mig som fotograf? Jag vet inte, det får framtiden utvisa.