fredag 27 februari 2009

Dag 1


Idag har vi fått vår lägenhet, flyttat väskorna dit, städat den i 2 timmar, 50 m2. Intressant kille, antagligen inte ovanlig. STOOOR Samsung TV och Bose hemmabio anläggning och mycket små blinkande saker men inte en sopborste+skyffel och ännu mindre en dammsugare. Badrumsgolvet har inte sett dagsljus sen kriget. Jag gilar inte att städa men jag har skrubbat både här och där. Lånade dammsugare av dörrmannen.
Vi har fixat telefoner och adapters och så åt vi på en diner. Markku var inte imponerad av Texas-burgaren.
Vilja är sitt ljuvliga själv. Hon tycker nog att saker är lite konstiga när hon inte får sova när hon brukar. När klockan är 22 i Finland är hon 15 här. Vi lyckades hålla liv i henne till klockan 17 sen somnade hon. Vilket betyder att hon kommer vilja ha mat klockan 2 i natt.
Bilder kommer en annan dag. Nu blir det strax sushi. Vädret är skönt, 8° och halvsoligt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.
så skön att ni är framme och allt har gått så bra, förutom städningen-det blir väl avdrag på hyran.hälsa vilja och markku.
mvh ebba, lina och mormor

Anonym sa...

Kanske Brgr kan imponera på Markku, ställe i era kvarter som vunnit pris för bästa milkshake och omnämnts på listor över bästa burgare. Se http://nymag.com/listings/restaurant/brgr/

Eva sa...

Vi föröskte med det stället igår. Jag kom ihåg addressen fel dock så vi hamnade på New York Burger co istället och det var inte helt fel. Men vi skall försöka trassla oss fram till Brgr!
Undrar hur snabbt vi kan klogga igen våra artärer?