fredag 29 augusti 2008

Filmtajm

Det har varit mycket att göra de senaste dagarna. I onsdags skulle jag fickparkera och lyckades skrapa i en annan bil med mina vänstra framlampor. Bilägaren var snäll och sa att det inte gjorde något. Var just hos bilmekanikern och tryckte alla lamporna på plats igen, kosta gratis. Tack för det!
Förra hösten råkade jag skrapa sönder min arbetsrumskompis stora konstfotografi. Hon gjorde i sommar ett ny version av samma verk. Det gick på 600 € att producera. Idag fick jag 450 € tillbaka från min drulleförsäkring. Tack för det!
Igår fotade jag länge en dam och en häst och på kvällen fick jag gå på filmpremiär med Anna-Maria. Tack för det! Filmen var dålig, så som alla finska filmer är, men premiär är premiär!
Idag har jag fotat en kille och skickat iväg bilderna på damen med hästen och killen så nu tänker jag spendera eftermiddagen i sängen med lap topen på magen. Det blir Baby Mama med Tina Fey, The Nanny Diaries med Scarlett Johansson och I Could Never Be Your Woman med Michelle Pfeiffer. Om jag orkar alla. Recensioner kommer.
Ikväll skall jag på tillställning så därför vill jag vila nu. Ambassad-Maria flyttar till New York på söndag för att jobba på FN. Det är jättesorgligt för mig och jag kommer att sakna henne massor. Maria kommer från Skåne och skåningar är lite klokare. Vi skall brunscha imorgon också. Skall försöka att inte bryta ihop men gravida kvinnor är så känsliga...
Av nån anledning så kan jag inte länka eller lägga in bilder på bloggen. Men å andra sidan så kan jag numera copy-paste:a. Tack för det!
Nu film.

Inga kommentarer: