söndag 17 augusti 2008

Söndag del 3


Ligger i de nytvättade lakanen och de är mjuka som grädde. Vi är inte bortskämda med satinlakan i den här familjen så här skall njutas! Tror att vårt wc-papper innehåller ordet satin  i namnet men det är inte samma sak.
Markku och jag har varit zombisar efter Ikea-trippen och har legat i soffan och tittat på OS. Markku kan skylla på sitt personliga rekord i maraton igår, 4.24, yeah och jag är nog bara gravid. 
En annan som sprang maraton igår är favoriten Alexander Stubb. Hans föresats var 3.15, han sprang på 3.31, 4 minuter bättre än hans personliga rekord, allt enligt Alex blogg. Han berättar också att maratonen var tyngre att genomföra än triathlontävlingen som Stubb deltog i för någon månad sedan. I bloggen nämner han i förbi farten att Condoleeza Rices kontor försökt få tag på honom under loppet men att Alex people hade förklarat att han var upptagen med maratonspringande. Kontoret hann ringa och fråga om Stubbs framgångar två ggr till under loppet utan att han hunnit i mål. Och imorgon åker Stubb till Bryssel för att fortsätta rädda världen. Var kommer hans två barn in i bilden?

Inga kommentarer: